Polityka prywatności i regulamin

Bon turystyczny
350m do morza
Już od 17 zł za osobę

Polityka prywatności

1. Serwis nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w plikach cookies.

2. Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika SERWISU i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych SERWISU. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.

3. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika SERWISU pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator strony.

4. Pliki cookies wykorzystywane są w celu:
– dostosowania zawartości Serwisu do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych;
– utrzymanie sesji Użytkownika

5. W ramach Serwisu stosowane są dwa zasadnicze rodzaje plików cookies: „sesyjne” (session cookies) oraz „stałe” (persistent cookies). Cookies „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). „Stałe” pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.

6. W ramach SERWISU stosowane są następujące rodzaje plików cookies:
– „funkcjonalne” pliki cookies, umożliwiające „zapamiętanie” wybranych przez Użytkownika ustawień i personalizację interfejsu Użytkownika, np. w zakresie wybranego języka lub regionu, z którego pochodzi Użytkownik, rozmiaru czcionki, wyglądu strony internetowej itp..

7. W wielu przypadkach OPROGRAMOWANIE służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy SERWISU mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu Użytkownika Serwisu. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).

8. Operator Serwisu informuje, że ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Serwisu.

9. Więcej informacji na temat plików cookies dostępnych jest w sekcji „Pomoc” w menu przeglądarki internetowej.

Klauzula informacyjna

1. dane osobowe przetwarzane będą w celu przygotowania rezerwacji noclegu.

2. odbiorcą danych osobowych będą wyłącznie osoby uprawnione do ich przetwarzania tj właściciel strony.

3. dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej.

4. dane osobowe nie są przez nas przechowywane i przekazywane dalej;

5. mają Państwo prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych w zakresie naruszenia prawo do ochrony danych osobowych lub innych praw przyznanych na mocy RODO.

6. podanie danych osobowych jest warunkiem przygotowania rezerwacji noclegu. Są Państwo zobowiązani do ich podania, a konsekwencją niepodania danych osobowych będzie ograniczona możliwość nawiązania współpracy;

7. Państwa dane nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany w tym również w formie profilowania.

pl_PLPolish